English

* * * * *

Rytlig.dk

Page
Menu
News

* * * * *

Ekstremisme

Clint Eastwood»Ekstremisme er så nemt. Man finder sit ståsted - og det var så det.

Det kræver ikke meget tankevirksomhed, og når man går langt nok mod højre, møder man de samme idioter, som kommer venstre om.«

Clint Eastwood i Time marts 2005

 

I lang tid har muslimske talsmænd spillet et dygtigtProfessor Fred Siegel dobbeltspil. De har benyttet sig af Vestens liberale muligheder til at underminere vestlige værdier. Ekstremisme - sagde de - var blot en anden form for ytringsfrihed. Som hjælpere i dette spil havde de vestlige intellektuelle, der blev apologister for islamisk fanatisme og brændemærkede modige mænd og kvinder - som f.eks. Ayaan Hirsi Ali som "oplysningsfundamentalister".
Professor Fred Siegel i City Journal 19. juni 2007

 

Daniel Finkelstein "Medierne fortæller os, at kampene mellem Fatah og Hamas er uundgåelige, fordi desperationen i Gaza var så stor. Alt sammen et resultat af israelsk undertrykkelse. Men hvorfor er der så lignende kampe i Egypten mellem arabiske nationalister og det muslimske fundamentalistiske broderskab? Og hvorfor er Hezbollah og Syrerne igang med at dræbe libanesiske ministre? Skyldes det også Israel? Det er en kamp til døden mellem autoritære kræfter"
Kommentator Daniel Finkelstein i London Times
http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/
columnists/daniel_finkelstein/article1957659.ece

 

Yderste højre og yderste venstre. Er der forskel?
"Jeg accepterer ikke de slagsordsagtige begreber for højre- og venstrefløj, for deres modsætning dækker ikke levende realiteter i det 21. århundrede.

Hvis begrebet "højrefløj" står for det mest reaktionære, er "venstrefløjen" det mest højreorienterede, man kan forestille sig".

Citat: Claes Kastholm, Berlingske 31. juli 2011

 

DEBAT-TONEN: Måske er det traditionelle billede af de politiske fløje slet ikke lineært?

 

Den danske politiske debat har en indbygget blind vinkel, hver gang man »ser til venstre«. Det på trods af, at det eneste politiske attentat imod en dansk statsminister i nyere tid er kommet fra venstreekstremister. Nok var det »kun« maling. Men hvad bliver konsekvensen den dag, statsministeren ikke skal betragtes som »tilfældig«, »civil« eller »almindelig«? Og den dag »taktikken« og »smartheden« viger for det, som de venstreekstremistiske hjerter til tider er fulde af?

Citat: Peter Christensen, skatteminister, Berlingske 5. august 2011

 

Sidst ændret: 13. February 2018
« forrige top næste »

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de |