English

* * * * *

Rytlig.dk

Page
Menu
News
Hjem > Projekter > Andre CMS systemer

* * * * *

Andre CMS systemer

123hjemmeside.dk
Det danske service 123 hjemmeside. Dk har efterhånden eksisteret i en årrække og har over tid gjort deres hjemmesider mere og mere avancerede og lækre. På det seneste har firmaet udvidet til en række andre lande, så de vokser, hvilket gør din investering med både tid og penge mere sikker.

nemmehjemmesider.dk
Er det svært for dig, har vi ikke gjort det godt nok. Sådan lyder filosofien bag nemmehjemmeside.dk, som lover, at du kan lave din egen hjemmeside på 3 minutter. Mine hjemmesider.dk har en hel række funktioner lige fra musikafspilning til webshop. 

lavdinegenhjemmeside.dk 
En side fuld af nemt forståelige videoer, instruktioner og ideer til, hvordan du kan bygge din egen hjemmeside I WordPress, der er et system, der bruges af mange millioner hjemmesider verden over. Det er lidt mere avanceret end de to første, men det bliver din hjemmeside til gengæld også.

wix.com
Hvis du ikke er bange for at gå i krig med instruktioner på engelsk, kan du komme ret langt med websitet WIX. Det er der næsten 55 millioner andre mennesker, der også har gjort. Det er ganske forståeligt, for på Wix.com kan du lave flotte hjemmeside ganske nemt og til små priser.

squarespace.com 
Hvis du virkelig gerne vil i krig med en superlækker hjemmeside, men stadig ikke har mod på at lære at programmere, kan du give dig i kast med Squarespace. Denne tjeneste er blevet en af de foretrukne steder for især kunstnere, fotografer, musikere og andre kreative mennesker. Tjenestens skabeloner er flotte og trendy, men vær forberedt på, at du her er næsten ovre i den professionelle verden.

 

Sidst ændret: 24. October 2014
« forrige top

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de |