English

* * * * *

Rytlig.dk

Page
Menu
News
Hjem > Humor > Blandede bolcher > Der er så morsomt på landet

* * * * *

Der er så morsomt på landet

 • En bondemand fra Thistedegnen ville gerne til at starte en griseavl op.  Han købte derfor en so af en kammerat. Derefter ringede han til dyrlægen for at høre hvad det kostede at få grisen "holdt til".  "1000 kroner pr.  gang", sagde dyrlægen.
  Bondemanden var den nærige type, så det måtte han lige tænke lidt over.  Efter lidt tid fik han den geniale ide, at han jo selv kunne  prøve at kravle på grisen. Han havde læst i Thy Tidende at nogle  amerikanske læger havde transplanteret grisehjerter ind i mennesker, så man måtte da også selv kunne besvangre en so. 
  Hos nordjyder er der Jo ikke langt fra tanke til handling, så han smed straks soen ind bag i Fiat 127'eren og kørte ud i skoven med den. Her besteg han så soen efter alle kunstens regler. Da han kom hjem på husmandsstedet, ringede han til dyrlægen for at høre, hvordan han kunne se om eksperimentet var lykkedes. "Tjoeh, efter nogen tid vil soen begynde at lægge sig på ryggen og klø sig på maven", svarede dyrlægen.
  Bondemanden ventede et par dage,der skete intet. Grisen gik ude i aflukket og hyggede sig som om intet var hændt.
  Nå, der var jo ikke andet for. Bonden smed grissebassen op i Fiaten igen. Ud i skoven og på den igen.
  Der gik igen et par dage hvor intet skete. Nu skulle det være!  Grisen op bag i Fiaten og ud i skoven. Denne gang fik soen den helt store tur, bondemanden brugte alle kneb og stillinger han kunne komme på.
  Efter at have bakset med grisen i 4 timer, slæbte han den udmattet ind i  Fiaten og kørte hjem. Her smed han sig træt på divanen og faldt straks i søvn.
  Næste dag blev han vækket ublidt af husbestyrerinden: "Ejnar, Ejnar, du må komme med det samme, den er helt gal med soen!!!!!".
  Ejnar var straks vågen og spurgte med begejstring i stemmen, "Jammen  Jøsses da,ligger den på ryggen og klør sig på maven????"
  "Nej", svarede husbestyrerinden, "Den sidder ude i Fiaten og dytter!!!!!"
   
 • Hvad er definitionen af det jyske udtryk 'træls'?
  Det er når man sidder og malker sin ko, og koen så begynder at sparke med benet. Så rejser man sig op og binder benet fast til en stolpe. Så sætter man sig ned og malker videre, men så begynder koen at sparke med det andet ben. Så rejser man sig op og binder det andet ben fast til en stolpe. Så sætter man sig ned og malker videre, men så begynder koen at vifte med halen. Så rejser man sig op og binder halen fast på ryggen af koen. Så sætter man sig ned og malker videre, men i det samme skal man tisse.
  Så rejser man sig op, går om bag ved koen og begynder at hive bukserne
  ned. I det samme kommer konen ind...
  DET ER TRÆLS!!!
   
 • En landmand kommer grueligt til skade, da han arbejder med at tømme korn fra sin silo over i sin vogn.
  Da landmanden nogen tid senere vågner op, ser han sig omgivet af folk i hvide kitler. Først tror han, at han er ved at dø og fare til himmels, men indser snart at han befinder sig på et hospital.
  Fuld af bange anelser griber han fat i den nærmeste kittel og spørger sygeplejesken: "Hvad er der sket? Er det alvorligt? Er jeg ved at dø, siden alle disse læger er samlet om mit leje?"
  Sygeplejesken svarer:"Nej-Nej. Vi er her bare for at se den medicinske sensation."
  Landmanden:"Sensation??"
  Sygeplejesken:"Ja - i journalen står: - Fod knust ved fald af lem under sædudtømning!!!"
   
 • Bondekarlen oppe i Thy havde altid været ugift og havde derfor haft en række husbestyrerinder. Nu var husbestyrerinde nr. 5 imidlertid rejst, og bondekarlen stod for at skulle have en ny. Så han ringede til annonceafdelingen på Vendsyssel Tidende og fik fat i en annoncekonsulent.
  "Jeg vil gerne indrykke en annonce efter en husbestyrerinde".
  "Ja, så gerne, svarede annoncekonsulenten. " Skal det være en enspaltet eller en tospaltet?"
  Bondekarlen tænkte sig lidt om. " Ja, de sidste par stykker, jeg har haft har jo godt nok været enspaltede, så det kunne måske være meget sjovt at prøve en tospaltet".
   
 • Bondekarlen og bondepigen skal giftes, og bagefter er der bal på kroen. Sidst på festen tænker bondepigen, at hun hellere må trække sig tilbage og gøre sig klar til brudenatten.
  Da der er gået en halvtimes tid, mener brudgommen, at han nok kan begynde at nærme sig. Han vil imidlertid ikke skræmme livet af den unge uskyldige pige, så han beslutter sig til at gå forsigtigt til værks. Han starter med at åbne døren på klem, kigge ind og stikke 5 cm af sit lem ind ad døren.
  "Bliver du forskrækket," spørger han bondepigen, som ligger ovre på dobbeltsengen og gør sig til. "Ork nej," kvidrer hun.
  Så vover han at stikke yderligere 10 cm ind ad døren.
  "Bliver du forskrækket nu"
  "Nej, nej kom nu bare," stønner pigen.
  "Godt," svarer bondekarlen. "Så tror jeg, at jeg begynder at komme op ad trappen nu."
« forrige top næste »

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de |